MUŞ / VARTO - Şehit Serdar Akın Anadolu Lisesi

Kas

Okulumuzda AFAD ekiplerince deprem tatbikatı yapıldı.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu ve milli mücadelemizin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, sevgi ve rahmetle anıyoruz.

Kas

Okulumuzun da yer aldığı Cumhuriyetimizin 100. yılı ilçemizde coşkuyla kutlandı.

Haz

2022/2023 eğitim ve öğretim yılını geride bırakırken tüm sene boyunca emek veren öğretmenlerimizle birlikte piknik etkinliği yapıldı.

Haz

İlçemizde yapılan öğretmenler arası voleybol turnuvasında okulumuz ilçe 2. si olmuştur. Emeği geçen tüm öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

May

İlçemizde düzenlenen liselerarası voleybol turnuvasında okulumuz kız voleybol takımı ilçe 1. si olmuştur. Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

May

Okulumuz pansyionunda Uygulama Bahçesi çalışmaları öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin işbirliğiyle yapıldı.

Nis

Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi dahilinde okulumuzda çeşitli etkinlikler yapılmıştır.

Nis

Okulumuzda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla satranç turnuvası düzenlenmiştir. Turnuvada yer alan tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

May

2021-2022 eğitim - öğretim yılı Haziran ayı Sorumluluk Sınavları okulumuzda 01-04 Haziran 2022 tarihleri arasında yapılacaktır. Sınav tarihleri ve öğrenci listeleri aşağıda paylaşılmıştır.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla okulumuzda düzenlenen sınıflar arası voleybol turnuvasında 1. 11-D, 2. 10-B ve 3. 10-D sınıfı olmuştur. Dereceye giren takımlara kupaları İlçe Miili Eğitim Müdürümüz Sayın Yalçın Süne tarafından verildi. Teşriflerinden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ederiz. Turnuva boyunca mücadele eden tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla okulumuzda düzenlenen satranç turnuvasında 1. olan öğrencimiz Vedat ŞENER'e ödülü verildi. Öğrencimizi tebrik eder, emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla okulumuzda sınıflar arası voleybol turnuvası başladı. Turnuvada yer alan tüm sınıflarımıza başarılar dileriz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Haftası dolayısıyla pansiyonumuzda düzenlenen masa tenisi turnuvasında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi. Öğrencilerimizden Sedat BALKAYA 1. Erkan URTEKİN 2. ve Yasin ÇELİK 3. olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz pansiyonunda öğrenciler arası masa tenisi turnuvası başlamıştır. Tüm öğrencilerimize turnuva boyunca başarılar dileriz.