MUŞ / VARTO - Şehit Serdar Akın Anadolu Lisesi

Nis

"Okulda Diyabet Programı" protokolü kapsamında okulumuzdaki tüm öğrenci ve öğretmenlere sağlık çalışanları tarafından eğitim verildi.

Mrt

Okulumuzda Eğitimci Yazar Sayın Basri AVCI tarafından "Aile ve Toplum" konulu söyleşi yapıldı. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği söyleşi sonrasında Sayın Basri AVCI tarafından öğrencilerimize kitap hediye edildi ve imza etkinliği düzenlendi. Okulumuza yaptıkları teşriflerden dolayı Sayın Basri AVCI'ya teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi dolayısıyla ilçemiz bünyesinde düzenlenen liseler arası kompozisyon yarışmasında öğrencimiz Medine DEMİR ilçe 1. si olmuştur. Kültür Merkezinde yapılan törende ödülünü ilçemiz kaymakamı sayın Mehmet GÜDER'den alan öğrencimiz ayrıca okulumuz tarafından da ödüllendirilmiştir. Öğrencimizi ve emeği geçen tüm öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü nedeniyle okulumuz konferans salonunda düzenlenen kutlama töreninde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM 1. ORTAK SINAV TAKVİMİ

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla ilçemizde düzenlenen kompozisyon yarışmasında öğrencimiz Dilek BİNGÖL 1. olmuştur ve Kültür Merkezinde yapılan törende ödülünü ilçe kaymakamımız sayın Mehmet GÜDER'den almıştır. Öğrencimizi ve emeği geçen tüm öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında, Bakanlığımız öncülüğünde AFAD Başkanlığı koordinasyonunda 81 ilde tüm okullarda eş zamanlı olarak Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı düzenlendi.

Şbt

2021-2022 eğitim ve öğretim yılının ikinci döneminde öğrencilerimize yapılan deneme sınavı başarıyla gerçekleşmiştir.

Ock

2021-2022 eğitim - öğretim yılı Şubat ayı Sorumluluk Sınavları okulumuzda 08/02/2022 - 12/02/2022 tarihleri arasında yapılacaktır. Sınav tarihleri ve öğrenci listeleri aşağıda paylaşılmıştır.

Ara

İl Müftülüğümüzün düzenlemiş olduğu "Çocuk ve Göç" temalı resim yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Berfin IŞIK ilçe1. si ve il 2. si olmuştur. Öğrencimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla ilçemizde düzenlenen liseler arası kompozisyon yarışmasında öğrencilerimiz Medine DEMİR ilçe ikincisi, Fatma BEKTAŞ ilçe üçüncüsü olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız.

Kas

2021-2022 eğitim - öğretim yılı Kasım ayı ek Sorumluluk Sınavları okulumuzda 23.11.2021- 29.11.2021 tarihleri arasında yapılacaktır. Sınav tarihleri ve öğrenci listeleri aşağıda paylaşılmıştır.

Kas

İlçemizde, gelecek nesillerin çevre bilinciyle yetişmesi ve daha yeşil bir ülke hedefiyle "11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü" kapsamında okulumuzda oluşturulan alana fidan dikildi. Etkinliğe katılan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Yalçın SÜNE'ye, kurum amirlerine, okul müdürlerine, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü hayata veda edişinin 83. yıl dönümünde saygı, minnet ve özlemle anıyoruz.