MUŞ / VARTO - Şehit Serdar Akın Anadolu Lisesi

Nis

İlçe müftülüğünden okulumuza anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzun giriş ve çıkışlarını temizledik.

Mrt

Ramazan ayı dolayısıyla okulumuzda Ramazan programı yapıldı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma günü dolayısıyla okulumuzda program düzenlendi. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla okulumuz idaresi tarafından kadın öğretmenlerimize çiçek takdim edildi ve tüm öğretmenlerimize tatlı ısmarlandı. Tüm kadınların bu özel gününü kutlarız.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası dolayısıyla okulumuda Afet ve Acil Durum Eğitim tatbikatı yapıldı.

Şbt

Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle beraber, okulumuz bahçesini ağaçlandırmak adına fidan dikimi yapıldı.

Şbt

Adını okulumuzda yaşattığımız şehidimiz Serdar AKIN'ın ebediyete intikalinin 8. yıldönümü münasebetiyle okulumuzda anma programı düzenlendi. Anma programına ilçemiz kaymakamı sayın Musa AYYILDIZ, şehidimizin yakınları, ilçe milli eğitim müdürü ve şube müdürleri, ilçe emniyet müdürü, ilçe jandarma komutanı ve diğer kurum amirleri teşrif ettiler. Duygusal anların yaşandığı program, okulumuz pansiyonunda düzenlenen yemekle son buldu. Şehidimize Allah'tan rahmet dileriz. Tüm şehitlerimizi minnetle anıyoruz.

Şbt

Okul Sporları kapsamında düzenlenen il geneli satranç turnuvasına katılan ve okulumuzu başarıyla temsil eden öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

İlçe Milli Eğitim müdürümüz sayın Yalçın SÜNE ve şube müdürümüz sayın Mehmet SEVER okulumuzu ziyaret edip öğrencilerimizle sohbet ettiler. Teşriflerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Şbt

Aydınlık Yarınlara Kitap Okuma Yarışmasında öğrencilerimizde  Şilan YALÇIN ilçe 1. si, Yağmur MİNGÜR ilçe 2. si ve Esmanur MİNGÜR ilçe 3. sü olmuştur. Öğrencilerimiz ödüllerini milli eğitim müdürü sayın Yalçın SÜNE Bey'den almışlardır. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür eder, öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Okulumuzda Miraç Kandili programı düzenlendi. Tüm İslam aleminin Miraç kandili kutlu olsun.

Ock

Okulumuz bünyesinde dönem sonu faaliyetleri olarak şiir ve müzik dinletisi, masa tenisi ve satranç turnuvaları düzenlenmiştir.

Okulumuz pansiyonunda öğrencilerimizle beraber çiğköfte etkinliği yapıldı.